Potrzebujemy:
- 2 banany
- 3 półówki brzoskwiń z puszki
- szklanka kaszy jaglanej
- opcjonalnie łyżka miodu
1. Gotujemy kaszę.
2. Banana kroimy w plasterki, a brzoskwinie w drobną kostkę.
3. Ugotowaną kaszę mieszamy wraz z owocami.
4. Opcjonalnie możemy dodać łyżkę miodu lub syropu klonowego.
5. Nom Nom Nom Nom Nom Nom Nom :)
oooo bardzo fajny patent te banany i brzoski :)
OdpowiedzUsuńZapraszam do korzystania z moich innych przepisów z udziałem kaszy jaglanej http://tanczacyzgarami.blogspot.com/search/label/kasza%20jaglana
Usuń:)
jaglanka w takiej smacznej wersji - oczywiście ,że pycha !! mm z bananami <3
OdpowiedzUsuń...z brzoskwiniami nie próbowałam :).... Najwyższa pora :)
OdpowiedzUsuńPycha!
OdpowiedzUsuńpierwszy raz zrobiłam kaszę jaglaną na śniadanie i wybrałam właśnie to połączenie. Było niesamowicie smacznie. Polałam jeszcze jogurtem naturalnym. Pycha.
OdpowiedzUsuń